ProCreation (Netamin) Férfi termékenység támogató kapszula

kosárba 10900 Ft.
kiszerelés: 60 dbegységár: 181.67 Ft. / db
ProCreation Férfi termékenység támogató kapszula (60 kapszula)

A ProCreation Férfi termékenység támogató kapszula étrend-kiegészítő
készítmény amerikai fejlesztésű és gyártmányú termék, 48 speciális
összetevőt (!) tartalmaz, mellyel a legkomplexebb termék a férfi
termékenység-támogató termékek piacán. Komponensei a férfi szervezet
reproduktív funkcióit támogatják úgy, hogy vitamin-, ásványi
anyag-tartalma minden olyan összetevőt biztosítson a férfi szervezet
számára mely az egészséges spermaszám- és aktivitáshoz és sikeres
megtermékenyüléshez szükséges, valamint számos, több ezer éve ismert
és alkalmazott gyógynövény speciális kombinációját vonultatja fel.
Mindez azért készült, hogy Önnek mielőbb gyermekáldásban lehessen
része!

Az alábbiakban részletesen olvashat a ProCreation Férfi termékenység támogató kapszula 48-féle összetevőjének hatásmechanizmusáról. Betekintést nyerhet az amerikai kutatás-fejlesztés eredményeibe hogy miért ez a 48 összetevő került a ProcCreation Férfi termékenység támogató kapszulába.


A vitamin

A szakirodalom esszenciális termékenységvitaminként ismeri ezt a zsírban oldódó vitamint. Ha termékenységről van szó, a vitaminok közül a zsírban oldódóaknak különösen nagy a jelentőségük.
A termékenységre gyakorolt pozitív hatását több mechanizmuson keresztül fejti ki. Dr. Weston A. Price a világ több pontján is vizsgált olyan népcsoportokat, ahol különösen magas a termékenység. Megfigyelte, hogy főképp olyan ételeket esznek, melyek A-vitamintartalma különösen magas.
Az ondófolyadék szerepe ismert ez az anyag segít a spermiumnak a petesejt felé jutás során a megtermékenyítésben. Az A-vitamin optimális szintje megemeli az ondó mennyiségét és minőségét.


C vitamin

Az egyik legfontosabb termékenységfokozó vitamin. Szent-Györgyi Albert felfedezése az egész test egészsége szempontjából fontos, de a termékenységben kulcsszerepet tölt be.
A C-vitamin erős antioxidáns, és – ha lehet egyáltalán rangsorolni – a legfontosabb vitamin.
Növeli a spermaszámot és a spermák aktivitását.
1979-ben W.A.Harris és kollégái egy 40 steril férfin végzett kipróbálás során két csoportra osztotta az alanyokat egyik felük C-vitamint szedett, a másik fele hatástalan placebót. A placebót szedő ún. Kontrollcsoport esetében nem volt tapasztalható változás, míg a C-vitamint szedő csoport minden egyes tagjának(!) felesége fogamzott a kísérlet 60 napja alatt.
A herében a C-vitamin koncentrácója 20-szor magasabb, mint a test más részeiben. Elégtelen C-vitaminfogyasztás esetén az ott betöltendő szerepét nem tudja ellátni ez az összetevő.
Tanulmányok sora bizonyította, hogy a C vitamin növeli a sperma minőségét azáltal, hogy megvédi a spermát és a benne lévő DNS-t a sérüléstől. Kutatások vizsgálták, hogy a DNS egyes bizonyos hibái akadályozzák a spermiumokat abban, hogy a megtermékenyítésig eljussanak, illetve növelik a születési rendellenességek esélyét.
A Texasi Orvosi Egyetemen végzett klinikai vizsgálat bizonyította, hogy az elégtelen C-vitamin bevitel a spermiumok összetapadását okozhatja. Ez az összetapadás ilyen esetekben akkor tapasztalható, mikor a spermiumok együtt úsznak és az összetapadás miatt akadályozzák egymás az előrehaladásban.


D3 vitamin

Zsírban oldódó vitamin, ami a hormontermeléshez szükséges. Ha nincs elegendő alapanyag a hormontermeléshez, akkor az alacsony hormonszint olyan zavarokhoz vezet, mint a meddőség vagy premenstruális szindróma a nőknél, sterilitás a férfiaknál. Az amerikai Yale Orvosi Egyetemen 67 meddő nőt vizsgáltak, mindössze 7-uknak volt normális D-vitamin szintje. Kijelenthetjük, hogy a reproduktív rendszerben nagyon fontos szerepe van a D-vitaminoknak. D-vitamin termelésére a szervezetünk is képes, napi 15-20 percet a napsütésen töltve elegendő D-vitamint termel a testünk.


E-vitamin

Erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatású zsírban oldódó vitamin. Humán kipróbálásokon bizonyított, hogy növeli a termékenységet. A spermiumok termelésében játszik kulcsszerepet. Az E-vitamin hiánya negatívan befolyásolja a spermiumok formáját, mivel a spermatermeléshez fontos hormonok termelődése ilyen esetekben nem megfelelő. Antioxidáns hatásával védi a spermák sejtmembránját is.


K2 vitamin

Zsírban oldódó vitamin, ami az egészséges keringési rendszerben és csontrendszerben játszik szerepet.


B-vitaminok

Tiamin (B1 vitamin) , Riboflavin (B2 vitamin), Niacin (B3 vitamin), B6 vitamin 10 mg, Folsav (B9 vitamin), B12 vitamin, Pantoténsav (B5 vitamin)

A B-vitaminok számtalan klinikai vizsgálatban bizonyítottan támogatják a reproduktív funkciókat, ezáltal növelik a termékenységet mind férfiak mind nők esetében. Vannak olyan, önmagukat termékenységfokozóként feltüntető természetes készítmények, melyek szinte csak B-vitaminokat tartalmaznak. Ez alapjában véve jó dolog, de természetesen nem feltétlenül elegendő. Fontosságát azonban mindenképp jelzi.
Meddő nőknek a szakirodalom B6-vitaminkúrát javasol mindenekelőtt alkalmazni sok esetben önmagában már ez megoldást jelenthet.
Férfiak esetében különösen a B12-vitamin van a figyelem fókuszában termékenység szempontjából. Egy vizsgálatban B-12 vitamint adtak nagy dózisban férfiaknak, akik spermaszáma 20 millió/ml alatt volt. 27-uk esetében a spermaszám 100 millió/ml fölé növekedett. Egy másik vizsgáalt során B12 vitamin szedésével a vizsgálatban résztvevők 57-nál tapasztaltak egyértelmű növekedést a spermaszámban.


Kálcium

A kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme, emellett elengedhetetlen az izmok és az idegrendszer hatékony működéséhez, de rendkívül fontos szerepet tölt be különböző sejtfolyamatokban is.
A kalcium az emberi test tömegének 1,5-2-át teszi ki.


Vas

A vas nélkülözhetetlen az élethez, szükséges a hemoglobin (vörösvértestek) képzéséhez, továbbá a mioglobin (az izmok vörös festékanyaga) és bizonyos enzimek keletkezéséhez.


Magnézium

A magnéziumhiány a termékenyülési/termékenyítési funkciók súlyos sérüléséhez vezet. A nem teljesértékű táplálkozás gyakran vezet magnéziumhiányhoz, mely könnyen orvosolható magnézium kiegészítő szedésével.


Cink

A cink egy nagyon fontos nyomelem, mely a férfiak szexuális és reproduktív funkcióiban kiemelkedő szerepet játszik. A termékenység számos kulcsfontosságú területén elengedhetetlen, így az egészséges hormonháztartásban, aspermiumok egészséges fejlődésében és azok aktivitásában. Egy klinikai vizsgálat során 37 steril férfit kezeltek cink-szulfáttal. Mindegyiküknek a spermaszáma alacsonyabb volt, mint 25 millió/ml. 22 esetben krónikusan alacsony tesztoszteronszint volt mérhető a vizsgálat elején, az ő esetükben a spermaszám 8 millió/ml-ről 20 millió/ml-re növekedett. A 22 férfi közül 9-nek a felesége fogamzott meg a vizsgálat ideje alatt.


Szelén

Fontos, antioxidáns hatású nyomelem. Mind a tesztoszteron-termeléshez, mind a spermiumok előállításához szükséges. Szelénhiány esetén a spermiumok mobilitása csökken, mert a farokrészük rövidül vagy deformálódik. A spermiumok előállításához olyannyira nélkülözhetetlen, hogy egy férfi szerveztében található összes szelén fele a herékben és a szaporítószervekben található. A Paduai Egyetemen végzett klinikai kísérlet igazolta a szelénnel kapcsolatos feltételezéseket. Egy másik dupla-vak klinikai vizsgálat során a vizsgálatban részt vett férfiak spermaaktivitásának növekedése 100-ban kimutatható volt.
Kritikus szerepet játszik a DNS-láncok másolásában, ami a születési rendellenességek kialakulásának megakadályozásában fontos.


Réz

Értékes nyomelem, melynek nem elégséges jelenléte, illetve a kálciummal és cinkkel való nem megfelelő egyensúlya egyes szakirodalmi források szerint az egyik leggyakoribb oka a terméketlenségnek. Többek között Sophia Loren fogamzási problémáinak is a réz-egyensúly felborulása volt az oka. Az idegi folyamatokban, a neurotrandszmitterek helyes működéséhez van szükség megfelelő mennyiségű rézre. Túladagolása toxicitáshoz vezethet, ezért - mint mindenben – ennek adagolása kapcsán is az egyensúlyra kell törekedni.


Mangán

Nyomelem, mely a termékenységre többféle módon van kihatással

Kulcsszerepet játszik a szénhidrát-anyagcserében, tehát a szervezetünk energiafelhasználási mechanizmusaiban.
Zsírsavak szintézisében van rá szükség – hiányában tehát egyéb rossz következmények mellett a hormonháztartás is sérül, ami terméketlenséghez vezethet
Antioxidánsként működik, segíti az immunrendszert a káros sejtfolyamatok elleni küzdelemben a reproduktív szervekben
Kihatással van a szervezet magnézium-, vas- és kálciumháztartására.
Különböző vitaminok felszívódását segíti, hiányában nem hasznosulnak olyan hatékonyan a bevitt vitaminok
Nagyon fontos nyomelem tehát, túladagolását azonban kerülni kell, csak az optimális mennyiségben való jelenléte kívánatos.


Krómium pikolinát

A króm egy nyomelem, amely számos életfolyamatunkban fontos szerepet tölt be. A lakosság jelentős részét érintheti a krómhiány, és ennek következményei, a romló cukorháztartás, a fizikai és mentális kimerültség. Állatkísérletekkel bizonyították, hogy adagolásával növekszik a spermaszám.

Ferti-Fort Komplex

A Ferti-Fort komplex a ProCreation Férfi termékenység támogató kapszula egyik lényeges összetevője.
A Ferti-Fort komplex a Natures Best Inc. kutatócsapata által fejlesztett komplex rendszer, melynek összetevői szinergikusan erősítik egymás támogató hatását.

A Ferti Fort komplex tartalmaz

L- arginin, acerola meggy, almapektin, feketeribizli-mag, brokkoli, bromelain, sárgarépa, chlorella, zöld káposzta, csendes-óceáni moszat, papaya, petrezselyem, csipkebogyó, spenót, spirulina, napraforgó-olaj, vízitorma, kínai káposzta, füge, barnarizs, fokhagyma, datolya, maca, koreai ginzeng, L-karnitin, L-taurin, Osztriga, Kurkuma

A Ferti-Fort komplex összetevőinek részletes leírása

L-karnitin

L-alakú aminosav. A spermiumok aktivitását növeli, emellett a spermiumok fejének egészséges kifejlődésben játszik kulcsfontosságú szerepet. Egy klinikai vizsgálatban 178 vizsgálatba vont férfi közül 74-uknál tapasztaltak spermaszám-növekedést arginin adagolása hatására.


Acerola meggy

Az acerola meggy régóta használt termékenységfokozó növény, mely pozitív hatását főleg a benne található organikus C-vitamintartalmának köszönheti, mely különösen jól hasznosul a szervezetben, jobban, mint az ipari gyártású aszkorbinsav. Vizsgálatok bizonyítják, hogy önmagában alkalmazva is felér a hatékonysága sok gyógyszeres termékenységfokozó készítménnyel.

Almapektin

A szervezet méregtelenítésében tölt be fontos szerepet. A reproduktív funkciók napjainkban a legtöbb esetben a környezetből a szervezetben lerakódó toxikus vegyületek felhalmozódása miatt sérülnek. Az almapektin segít ezek eltávolításban, hogy a szervezet természetes funkciói ismét helyreállhassanak.

Feketeribizli-mag

A feketeribizli-magban lévő esszenciális aminosavak elengedhetetlenek a belső elválasztású mirigyek megfelelő működéséhez.

Brokkoli

Ebben a növényben található organikus B-vitaminok a hormonrendszer egészséges működéséhez szükségesek. A brokkoli emellett sok kálciumot és vasat is tartalmaz (bővebben lásd vas, kálcium)


Bromelain

A bromelain egy enzim, amit az ananász (Ananas comosus) belső részéből nyernek ki. Erős gyulladáscsökkentő, és immunerősítő.

Sárgarépa

Ez az egyszerű haszonnövény számos olyan nutrienst és enzimet tartalmaz, melyek hiánya terméketlenséghez vezethez (A-provitemint, C,D,E,K,B1 és B6 vitaminok, biotin, kálium, kálcium, magnézium, foszfor, és egyéb ásványok, lutein, likopin, alfa-, béta- és gamma-karotinok, zeaxantin és xantrofil). Használata ezen hiénybetegség megszüntetésében segít.


Chlorella, spirulina, csendes-óceáni moszat

A chlorella szárított édesvízi algakészítmény, míg a spirulina és a csendes-óceáni moszat sós vízben élő növény. Ezen növények magas klorofill-, aminosav-, ásványi anyag- és vitamintartalma a hormonrendszer és anyagcsere optimalizálásában és a sérült szövetek újjáépítésében segít.


Papaya

A papaya amellett. hogy nagyon gazdag forrása a proteolitikus enzimeknek, gazdag argininben, (lásd arginin) és C-vitaminban (lásd C-vitamin) és béta-karotinban. A béta-karotin az ondó minőségét javítja.

Spenót, petrezselyem, A zöld káposzta, kínai káposzta

Ezek a hazánkban is ismert növények magas klorofill, vitamin- és ásványianyagtartalmukkal segítik a terméketlenséget gyakran előidéző hiánybetegségek gyógyítását és az egészséges funkciók helyreállítását.

Csipkebogyó

A csipkebogyó csodálatos termés. Rengeteg vitamint tartalmaz, immunierősítő. Termékenység-fokozó hatása kiemelkedően magas, organikus – természetes, tehát nagyon jól hasznosuló – C-vitamintartalmából fakad (lásd C-vitamin).

Napraforgó-olaj

A hormonrendszer alap-építőkövei zsírsavak. Napjaink táplálkozástudományi szakemberei gyakorlatilag lázítanak a zsírfogyasztás minimalizálása mellett, pedig a szervezet helyes működéséhez elengedhetetlenek. Ezt az igényét a szervezetnek természetesen nem telített, állati eredetű zsírokkal kell kielégíteni, hanem jó minőségű növényi olajokkal, melyeket jól tud hasznosítani a szervezet. A napraforgó-olaj erre alkalmas, belőle kiválóan fel tudnak szívódni a különböző zsírban oldódó vitaminok is – melyek a termékenységfokozó vitaminok közül a legfontosabbak.


Vízitorma

A vizitorma az egyik legtáplálóbb növény, melynek revitalizáló hatásáról sokat ír a gyógynövény-szakirodalom. Kiválló forrása a B1, B2, B6, C és E vitamnoknak, mangánnak, karotinoknak (főleg az éles látáshoz fontos luteinnek és zeaxantinnak) , kálciumnak, rostnak, vasnak és réznek. A népi gyógyászatban közismert termékenységfokozó hatása mellett segít a szív- és érrendszer egészségesen tartásában, a koleszterinszint optimalizálásában és rákmegelőzőként is használják.


Füge

Az ókori Görögországban az aranynál is értékesebbnek tartott növény volt számos pozitív élettani hatása miatt. Mindemellett Észak-amerikától Indiáig a fügefa az élet szimbóluma is. A Bibliából is ismerhetjük Ádám és Éva a bűneset után fügefalevelekkel takarta el egész testét – tehát tudhatjuk, hogy a füge már az Édenben is jelen volt. A termékenységre és a szexuális aktivitásra gyakorolt pozitív hatása széles körben ismert, olyannyira, hogy Japánban fallikus szimbólumnak tekintik, Arab országokban pedig a füge szó egyenesen obszcén kifejezésnek számít a neki tulajdonított hatások miatt.

Barnarizs

A barnarizs magas rosttartalmával segíti a szervezet méregtelenítését. Mindemellett lassan emészthető szénhidrátokat tartalmaz, mely bizonyítottan segíti a termékenységet. A szénhidrátok fokozatos felszívódásával, illetve B- és E-viatmintartalmával hatékonyan támogatja a sejtképződést, a hormonális egyensúlyt és az egészséges sperma- és ondótermelődést.


Fokhagyma

A fokhagyma (Allium sativum) görög elnevezésében is szerepel a gyógyító név, mely rámutat arra a tényre, hogy ezt a fantasztikus növényt már az egészen ősi időkben is számos pozitív hatása miatt alkalmazták. Erős antioxidáns hatása miatt olyan szinten minden rossz elűzőjének tartották, hogy az ártó szellemeket is fokhagymával igyekeztek távol tartani. Annak ellenére, hogy a fokhagymát nem a romantika összetevőjeként emlegetik erős illata miatt – a termékenységre gyakorolt hatása jelentős. Szerléntertalma kritikus szerepet játszik a DNS-láncok másolásában, ami a születési rendellenességek kialakulásának megakadályozásában fontos.
Organikus B6 vitamintartalma emellett erősíti az immunrendszert és a homronháztartás optimalizálásában segít.


Datolya

A datolyapálma az ókori Görögországban a termékenység szimbóluma volt – nem véletlenül. Az egyik legősibb gyümölcs, már Mezopotámiából is maradtak fenn róla írásos emlékek Nyomelemek és vitaminok széles tárházát tartalmazza B-vitaminokat, kálciumot, magnéziumot, foszfort, rezet, káliumot, cinket illetve vasat. Vértisztító hatású.


Maca (Lepidium meyenii)

A Maca egyedül a dél-amerikai Andokban található zöldségfajta, melynek a gyökerét évezredek óta használják. A teljes endokrin hormonrendszert optimalizálja mind férfiak, mind nők esetében. Ez úgy valósul meg, hogy az agyalapi mirigy műkődését állítja helyre. Az agyalapi mirigy felel az endokrin hormonrendszer működéséért az emberben, helyes működése esetén a hormonháztartás optimális egyensúlyba kerül.
Férfiak esetében a tesztoszteronszint optimalizálását végzi. Ezen hatásával a spanyol felfedezők találkoztak a nyugati civilizációból először, megfigyelték ugyanis, hogy fogyasztásával magasabb potencia és libido érhető el. Termékenyítés szempontjából fontos hatása a spermaszám és a spermiumok aktivitásának növekedése.


Koreai ginzeng

Évezredek óta használt keleti gyógynövény, amely hazánkban néhány éve vált ismertté, de igazán jótékony hatását kevesen ismerik. Őshazájában az élet gyökerének nevezik számos jótékony hatása miatt. Az utóbbi 30 évben csaknem ezer tanulmány erősítette meg azt az 5000 éves hírnevet, amely a gyógynövények királyát, a ginzenget övezik. Ezen pozitív változásokat főleg a ginzengben található több mint 10 féle ginzenozid okozza, de mindemellett 9 féle vitamint valamint 3 féle fontos ásványi anyagot is tartalmaz.
Erősíti az immunrendszert, energizál, serkenti a hormontermelés, optimalizálja az izomműködést, fokozza a fizikai- és szellemi teljesítőképességet. Az ún. adaptogének működését segíti környezeti és biokémiai egyensúlyváltozások esetén egyaránt. Hatására növekszik a szervezet glikogénfelhasználása, amely maga az életet adó energia.


Kurkuma 25 mg

Az indiai sáfrányként ismert kurkuma a gyömbérfélék családjához tartozó fűszernövény. Indiában évezredek óta gyűjtik és használják. A hormonok receptorokhoz kapcsolódását segíti. A tesztoszteron üzenetátvivő funkciójában segít.


Illatos barátcserje 25 mg

Európában évszázadok óta biztonságosan alkalmazott gyógynövény, amely az egyalapi mirigyre gyakorolt hatásán keresztül segít az egészséges hormonrendszer optimalizálásában.

L-karnitin

L-alakú aminosav. Az alcsony karnitinszint a zsírsavak csökkenését ereményezi a sejtek mitokondriumában, amely az energiatermelésért felelős. Az ejakulációt követő spermaaktivitás szorosan összefügg a karnitinszinttől. Minél magasabb a karnitinszint, annál aktívabban mozognak a spermiumok.

L-taurin

L-alakú aminosav. A megfelelő spermaaktivitáshoz fontos. Hiánya terméketlenséghez vezethet.

Osztriga

Az osztriga legendás termékenység- és potenciafokozó étel a tengerparti népeknél, mely hírnevét főleg magas cinktartalmának köszönheti (lásd cink). Az egyetlen olyan étel, melyről tudományosan bizonyított, hogy növeli a termékenységet.
részletes leírás »
megosztás:
ProCreation (Netamin) Férfi termékenység támogató kapszula
Egészségguru Magnézium + B6 vitamin tabletta
Egészségguru Magnézium + B6 vitamin tabletta
kiszerelés: 40 db
egységár: 37.38 Ft. / db
1495 Ft.
kosárba
Forever Aloe First spray
Forever Aloe First spray
kiszerelés: 473 ml
egységár: 14.43 Ft. / ml
7370 Ft. 6825 Ft.
kosárba
Specchiasol LIPO+ Lapos has kúra - Béltisztító koncentrátum
Specchiasol LIPO+ Lapos has kúra - Béltisztító koncentrátum
kiszerelés: 500 ml
egységár: 5.66 Ft. / ml
3025 Ft. 2830 Ft.
kosárba
Neobio Fluoridmentes Fogkrém  BIO Varázsmogyoróval és BIO Rozmaringgal
Neobio Fluoridmentes Fogkrém BIO Varázsmogyoróval és BIO Rozmaringgal
kiszerelés: 75 ml
egységár: 7.53 Ft. / ml
705 Ft. 565 Ft.
kosárba
Natura zabkorpa
Natura zabkorpa
kiszerelés: 500 g
egységár: 0.82 Ft. / g
410 Ft.
kosárba
HERBioticum Vadgesztenyés lábkrém
HERBioticum Vadgesztenyés lábkrém
kiszerelés: 250 ml
egységár: 3.18 Ft. / ml
880 Ft. 795 Ft.
kosárba
Ezüst oldat (Ezüstkolloid)
Ezüst oldat (Ezüstkolloid)
kiszerelés: 200 ml
egységár: 13.05 Ft. / ml
2610 Ft.
kosárba
Oxytarm béltisztító tabletta
Oxytarm béltisztító tabletta
kiszerelés: 120 db
egységár: 47.92 Ft. / db
5750 Ft.
kosárba
Bioherb Stevia tabletta
Bioherb Stevia tabletta
kiszerelés: 100 db
egységár: 8.8 Ft. / db
880 Ft.
kosárba
Arany oldat (Aranykolloid)
Arany oldat (Aranykolloid)
kiszerelés: 200 ml
egységár: 22.1 Ft. / ml
4420 Ft.
kosárba
Specchiasol Melagrana Gránátalma ital
Specchiasol Melagrana Gránátalma ital
kiszerelés: 500 ml
egységár: 9 Ft. / ml
4500 Ft.
kosárba
Natur Tanya Szerves Cink tabletta
Natur Tanya Szerves Cink tabletta
kiszerelés: 60 db
egységár: 27.42 Ft. / db
1645 Ft.
kosárba
Egészségguru Magnézium + B6 vitamin tabletta
Egészségguru Magnézium + B6 vitamin tabletta
kiszerelés: 40 db
egységár: 37.38 Ft. / db
1495 Ft.
kosárba
The Bridge Bio Rizsital Natúr Kalciummal (gluténmentes)
The Bridge Bio Rizsital Natúr Kalciummal (gluténmentes)
kiszerelés: 1000 ml
egységár: 0.68 Ft. / ml
760 Ft. 680 Ft.
kosárba
KÖZELI LEJÁRATÚ 2017.09. Dragon Kék kapszula
KÖZELI LEJÁRATÚ 2017.09. Dragon Kék kapszula
kiszerelés: 10 db
egységár: 239 Ft. / db
5980 Ft. 2390 Ft.
kosárba
Aleo aloe vera ital eper
Aleo aloe vera ital eper
kiszerelés: 1500 ml
egységár: 0.67 Ft. / ml
1000 Ft.
kosárba
Maca-Perui zsázsa kapszula
Maca-Perui zsázsa kapszula
kiszerelés: 60 db
egységár: 29.67 Ft. / db
1780 Ft.
kosárba
Olimp Labs Kolagen Activ plus rágótabletta
Olimp Labs Kolagen Activ plus rágótabletta
kiszerelés: 80 db
egységár: 26.31 Ft. / db
2105 Ft.
kosárba
Fosfovit keksz gyerekeknek
Fosfovit keksz gyerekeknek
kiszerelés: 360 g
egységár: 3.14 Ft. / g
1130 Ft.
kosárba
Vitaking Iron All Vas tabletta
Vitaking Iron All Vas tabletta
kiszerelés: 100 db
egységár: 15.5 Ft. / db
1930 Ft. 1550 Ft.
kosárba
Bioheal Kalcium 500 mg + D3-vitamin + K2-vitamin tabletta
Bioheal Kalcium 500 mg + D3-vitamin + K2-vitamin tabletta
kiszerelés: 70 db
egységár: 19.93 Ft. / db
1395 Ft.
kosárba
Grapoila hidegen sajtolt szőlőmagolaj
Grapoila hidegen sajtolt szőlőmagolaj
kiszerelés: 250 ml
egységár: 6.72 Ft. / ml
1680 Ft.
kosárba
kiszállítás magyarországon belül: 890 Ft személyes átvétel: 1077 Budapest, Dohány u. 38.